Naša priča

Ideja za pokretanje sajta Večni pomen nastala je pre nekoliko godina. Inspirisana prošlošću mojih predaka, njihovim životnim putevima i nedovoljno ispričanim pričama o njima, pomislila sam kako mi nedostaje mesto na internetu gde bih, kao i svi drugi, mogla da pronađem prostor da objavim i podelim svoja sećanja i priče o preminulima. Za večni pomen - i za svaki momenat kada želimo da ostanemo što duže u kontaktu sa njima. Mesto koje pruža mogućnost da obavestimo sve prijatelje i rođake u celom svetu o osobi koja je preminula, a bila je u kontaktu sa njima.

Trudili smo se da napravimo sajt na kom će svaka osoba, čak i sa osnovnim znanjem rada na računaru, moći da kreira uspomenu na svog najmilijeg. Zahvaljujući internetu, svako od nas može da podeli svoja sećanja i porodične trenutke o nama dragoj preminuloj osobi sa drugima i to na jedinstven način. Naš sajt omogućava da se svaki pomen prikazuje kao posebna internet stranica, kojoj Vi možete da osmislite izgled, da dodate fotografije, i da sve podelite na društvenim mrežama.

Takođe, Vaši poznanici mogu na tom mestu da izjave saučešće porodici, da podele sa svima svoja sećanja na preminulog u vidu fotografija i nezaboravnih priča.

Pomen na Vašu dragu osobu trajaće onoliko koliko Vi odlučite, odnosno koji paket usluga izaberete.

U svakom trenutku bićemo Vam na usluzi, ukoliko Vam bude trebala pomoć.

Ovo je sajt koji priča i slavi živote ljudi, a nama pruža utehu i čuva sećanja – večni pomen na najmilije.