Izgubiti dragu osobu je veoma bolno i u tim trenucima, najviše od svega želimo da sačuvamo uspomene na nju.
U teškim trenucima, upravo nam lepe uspomene, reči podrške od drugih ljudi i sećanje na preminulog, pomažu da se izborim sa ogromnom tugom.

O POMENU

Ovo je mesto, gde u vidu internet stranice, možete napraviti pomen za preminulu osobu. Ovo je mesto na kom ćete proslaviti njen život.

Sajt Večni Pomen omogućava Vam da napravite onlajn pomen, kao posebnu internet stranicu, na kojoj ćete predstaviti život drage osobe.

Da biste napravili pomen, ne treba Vam mnogo vremena, ni znanja rada na računaru. Prednost ovog sajta je u tome, što sami birate koliko vremena će Vaš pomen biti vidljiv na internetu. Takođe, sami pravite bazu sećanja, koristeći sopstvene uspomene i fotografije, koje ovde postavljate i na taj način kreirate pomen.

Pozivamo Vas da se upoznate sa svim opcijama koje nudi naš sajt!

NEKA SVAKI POMEN BUDE JEDINSTVEN!

Pored posebne internet adrese, svaki pomen će imati i posebnu vizuelnu stranu tj. pozadinu. Ovu stranu Vi birate iz naše ponude i ona treba najbolje da oslika preminulu osobu.
Pomen će biti vizuelno jedinstven, ali pored toga, imaće još jednu posebnost- predstavljaće privatnu istoriju, neponovljiv životopis, koji će na ovaj način biti otrgnut od zaborava i nastaviti život kroz uspomene.
I ono što je najbolje, pomen će biti vidljiv onoliko dugo koliko Vi odlučite. Naravno, postoji mogućnost da se vreme trajanja paketa obnovi ili produži.

POZOVITE DRUGE NA SARADNJU

Kada odlučite da napravite onlajn pomen, možete pozvati i članove porodice i prijatelje da učestvuju u njegovom kreiranju, uz međusobnu podršku. Ovo je prilika da delite sećanja na dragu osobu, uprkos tome, što se nalazite daleko jedni od drugih i da na taj način zajedno prebrodite bol.

VAŠ POMEN ĆE BITI VIDLJIV UVEK I SVUDA!

Pomen koji ste napravili i objavili, u odgovarajućem paketu, biće vidljiv svim ljudima koji su poznavali preminulu osobu, ma gde da se nalaze, potrebno je samo da imaju pristup internetu.

KONTROLIŠITE VAŠU PRIVATNOST

Objavljivanjem pomena, Vi postajete njegov urednik. To znači da svaki put kada neko doda neki sadržaj pomenu koji ste objavili, Vi dobijate obaveštenje putem mejla. Na taj način možete i ukloniti sadržaje koje smatrate neprikladnim.

SIGURNOST VAŠIH PODATAKA

Fotografije i podaci o preminuloj osobi, koje želite da podelite, biće vidljivi samo na ovom sajtu i nećemo ih deliti sa trećim licima.